Geschiedenis
Oprichting van de onderneming onder de naam Industrie Négoce Confort Hygiène (INCH). Het bedrijf vestigt zich in Leuze (Henegouwen) in de gebouwen van een bonneterie die gespecialiseerd is in de productie van kousen en sokken.
De onderneming specialiseert zich in matrasbescherming en in het bijzonder in waterdichte matrasbeschermers met pvc-coating. Dit wordt uiteindelijk de kernactiviteit.
Overname van de onderneming door de huidige directeur Bertrand Joris en partnerschap met Sioen Industries (vandaag de dag wereldwijd leider in coating en beursgenoteerd met ruim 350 miljoen euro omzet en 4.500 werknemers) www.sioen.be.
Bouw van het nieuwe onderkomen op Zoning Tournai Ouest 2 te Blandain waar zich vandaag de dag het hoofdkantoor bevindt. Nieuwe ultramoderne productiemiddelen en een logistiek platform beantwoorden aan de criteria van supermarktdistributeurs.
INCH blijft groeien en opent een nieuwe productie-eenheid in Roemenië met een zeer grote productiecapaciteit.

De jaren 2000: INCH ontwikkelt zijn exportmogelijkheden, met name naar Europese landen maar ook naar de Verenigde Staten en Canada. Creatie van meerdere productlijnen specifiek voor het hotelwezen, gemeenschappen en de medische sector..
Opening van de commerciële kantoren in Engeland en Noorwegen.Opening van het commerciële kantoor in Denemarken.Opening van de commerciële kantoren in Zweden, Zwitserland en Duitsland.
Oprichting van een nieuw innovatielaboratorium en producttests met traceerbaarheidssysteem.