Kwaliteit

Klantenservice Dienstens Procedés Luisterend Oor Efficiëntie Supply Chain Duurzaamheid
Veiligheid Uitdaging Préventie Visie Meetbaar Op Maat Middelen Conformiteit Totale Tevredenheid Deming
Innovatie Motiveringen Analyses Methodes Beheer Audit Evaluatie Ontvankelijkheid Processen Actieplan Management
Autocontrole
Cursussen Duurzaam Klantenbinding Controle Aanpassing Ervaring
Uitvoering Oplossingen Certificeringen
Klantbehoeften Labelen


EEN BEHEERSTE KWALITEIT
Ervoor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn is voor ons elke dag opnieuw een uitdaging. Wij stellen alles in het werk om onze klanten gepersonaliseerde en vernieuwende oplossingen te bieden. Dit is de reden dat wij een complete en evolutieve kwaliteitsgerichte aanpak (QMS) hebben geïntegreerd en strenge controles hebben opgesteld in alle fabricatieprocessen van onze producten.
INTERNE & EXTERNE AUDITS
Om een hoog kwaliteitsniveau te garanderen die in overeenstemming is met de eisen van onze klanten worden er op regelmatige basis interne en externe kwaliteitsaudits uitgevoerd op zowel onze productielocaties en producten als op onze methodes en procedures.

CERTIFICERING
Oeko-tex Standaard is een wereldwijd bekend controle- en certificeringssysteem dat het gebruik van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid tijdens de begin-, midden- en eindfase van het productieproces voor textielproducten verbiedt of streng reglementeert.

Onze producten zijn Oeko-Tex Standard 100 - Klasse 1 gecertificeerd.

Oeko-Tex is een aanvullende troef die garant staat voor de kwaliteit van de producten van INCH en voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van onze producten voor de consument.


LABORATORIUMTESTS
Om te voldoen aan de criteria van prestatievermogen, kwaliteit en veiligheid voeren onze twee laboratoria in samenwerking met Sioen Industries (wereldwijd leider in coatings) tests en controles uit op materialen en eindprodukten, zoals tests op slijtage tijdens wassen, waterdichtheid, ademend vermogen, levensduur, inscheuring, enz. Deze tests zijn uiteraard afgestemd op de geldende richtlijnen.


TRACEERBAARHEID
Een optimale traceerbaarheid voor het continu verkrijgen van informatie tijdens het gehele productieproces voor een beter aanpassingsvermogen, meer transparantie en een betere veiligheid voor de consument.