Innovatie


Meer dan 45 jaar expertise en innovatie…
Ons voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsbeleid berust op 3 beginselen :

DEUGDELIJKHEID  :
Wij bedenken nieuwe producten die voldoen aan uw behoeften en wensen en aan uw eisen op het gebied van comfort, welzijn en kwaliteit. 

Ons R&D-team reist de hele wereld, markten en textielbeurzen af om u te laten profiteren van de laatste trends (producten en markten) en de laatste behandelingen. Wij adviseren en begeleiden u in uw strategie van productlancering.


PRESTATIEVERMOGEN: :
Dankzij twee laboratoria en de steun van Sioen Industries voor de ontwikkeling van nieuwe, hoogwaardige producten kunnen wij voldoen aan de behoeften van uw markten en dit tegen de beste prijs. 

Hieraan wordt een nauwkeurige selectie van leveranciers en partners en de voortdurende optimalisering van onze productiemiddelen toegevoegd voor het ontwerpen van kwalitatief hoge en duurzame producten.
KWALITEIT :
Omdat wij u alleen het allerbeste willen bieden, hebben wij een ongeëvenaard traceerbaarheidssysteem opgezet. Onze procedures voor de producttests staan garant voor een betrouwbare en duurzame kwaliteit gedurende de hele gebruiksduur van onze producten.

Deze innovaties zijn mogelijk gemaakt door de perfecte aanvulling van en de samenwerking tussen onze aankoop-, productie-, R&D-, logistieke en commerciële diensten. Onze dagelijkse doelstelling: het verbeteren van uw comfort en welzijn.