Inspiration For

 • COMFORT & WELZIJN

  Omdat elke slaper zijn eigen verwachtingen heeft, biedt INCH een gamma van producten die geschikt zijn voor een aangepast comfort. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de keuze van vezels en materialen, de enige vereiste hierbij is de onberispelijke kwaliteit.

 • MAXIMALE HYGIËNE

  Om de levensduur van onze matrassen, dekens en hoofdkussens te optimaliseren, garanderen onze waterdichte matrasbeschermers een totale bescherming van uw matras. De waterdichte laag met laminaat of coating vormt een barrière tegen mijtachtigen, bacteriën en bedwants en is zeer efficiënt in de preventie van allergenen. Onze matrasbeschermers zijn waterdicht en tegelijkertijd lucht- en vochtdoorlatend. Zowel waterdicht als ademend, onze beddengoed bescherming garandeert frisheid en hygiëne.

 • KNOWHOW & EXCELLENTIE

  Elke dag stellen wij de passie van ons vak tot uw dienst en onze expertise ten gunste van uw welzijn.

 • ETHIEK

  Als de leider in waterdichte bescherming in Europa, hebben we een vertrouwensrelatie met onze leveranciers en onze klanten, dat is ontwikkeld op basis van beschikbaarheid, het luisteren naar de klant, tevredenheid van de consument, responsiviteit, de inzet van personeel en dit alles met respect voor het milieu.

 • ECOVERANTWOORDELIJKHEID

  Duurzame ontwikkeling is belangrijk voor iedereen. Om een meer verantwoordelijke consumptie aan te sporen en te stimuleren, biedt INCH producten aan die veilig zijn voor de mens en die tegelijkertijd helpen bij het behouden van onze planeet. Al onze producten zijn Oeko-Tex Standaard 100 – klasse 1 gecertificeerd en in overeenstemming met de REACH-verordening.