Bedrijf
INCH is een verticaal geïntegreerde fabrikant van waterdichte matrasbeschermers en is Europees leider op het gebied van waterdichte matrasbeschermers en onderslopen met coating of laminaat.
 
De onderneming is gevestigd te Blandain in België (dichtbij Doornik en Lille in Frankrijk) en beschikt over twee productielocaties. De belangrijkste productielocatie bevindt zich in België vlakbij ons hoofdkantoor en de andere productie-eenheid is gelegen in Roemenië. Deze laatste heeft een zeer grote productiecapaciteit.


INCH biedt een zeer complete en flexibele productlijn. Alle mogelijke afmetingen, diverse soorten afwerkingen en behandelingen, discountmodellen en hoogwaardige artikelen; de producten van INCH voorzien in ieders behoeften en wensen.


INCH is aanwezig op alle markten waarop matrasbeschermers worden verkocht: de detailhandel (supermarkten, speciaalzaken, postorderbedrijven, verkoop via internet), het hotelwezen, gemeenschappen, en in de medische en paramedische sector..
In de afgelopen jaren heeft INCH zich sterk ontwikkeld. Vandaag de dag wordt 85% van de omzet behaald uit de export, met name naar Europese landen, Noord-Amerika en Azië.
De onderneming telt 6 verkoopkantoren in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Met meer dan 45 jaar ervaring en goed vastgelegde processen creëert INCH dankzij zijn knowhow en precisie voor u de nieuwste producten volgens de laatste trends, en draagt oplossingen aan die naadloos aansluiten op uw behoeften en eisen op het gebied van comfort, welzijn en kwaliteit..


Voor het behouden van hoge kwaliteitsnormen hebben wij in nauwe samenwerking met onze partner Sioen Industries (wereldwijd leider op het gebied van coating) kwaliteitsprocedures opgesteld (materiaaltests).
De professionaliteit, de toewijding, de expertise en de ervaring van al onze medewerkers vormen de garantie voor een duurzame kwaliteit met een hoog serviceniveau. INCH telt 2 productie-eenheden en heeft een totaal van 80 medewerkers in dienst.